Anlita en arborist för trädfällning

Ett döende fruktträd eller ett stort träd som skymmer solen kan behöva fällas. När det är dags för trädfällning kan du anlita en certifierad arborist.

Det finns många olika slags träd runt om i världen som är både vackra och gör nytta i naturen. Men ibland behöver ett träd fällas på grund av olika orsaker. Trädfällning är ett mycket farligt jobb med hög risk för olyckor. Träd är mycket tunga och kan göra stor skada om det fälls på fel sätt.

En arborist kan hjälpa dig med trädfällning, men även med trädbesiktning och trädbeskärning. Om du är osäker på om ett träd bör fällas kan du rådfråga en arborist som kan ge dig goda råd. Det är inte så lätt alla gånger att själv se om ett träd är ruttet eller har drabbats av någon sjukdom.

Trädfällning kan öka värdet på fastigheten

Om du har en trädgård full med träd kan det vara läge att se över dem lite. En välvårdad trädgård med stora ytor kan öka värdet på din fastighet. Risiga fruktträd eller träd som står i vägen överallt ger ingen attraktiv trädgård. Du kan snygga till med olika typer av trädfällning eller sektionsfällning.

När du anlitar en arborist kan du känna dig trygg med att alla träd fälls på ett säkert sätt. De vet allt om trädsäkerhet och har de utbildningar och certifikat som krävs för att utföra en säker trädfällning. I en del fall kan det räcka med att beskära trädet istället för att fälla det. Läs mer om trädfällning på denna webbsida: https://www.wasatradfallning.se/

3 Dec 2022