Snickare

Seriösa företag åtar sig allt från mindre jobb till helhetslösningar. Kunder kan vara företag, privatpersoner och föreningar i hela Sverige.

Anlita en snickare

Att anlita en duktig snickare  är det första steget för att göra verklighet av ditt byggprojekt.  Den första utmaningen är att hitta en

Ett projekt som kräver hantverkare kräver också att du anlitar hantverkare som du litar på. Det hjälper att anlita en snickare som är etablerad och professionell. Hämta gärna in referenser från tidigare uppdragsgivare så att du kan känna dig trygg med ditt val.  

Begär sedan en offert på det du vill ha utfört. Ju mer specifik, desto bättre eftersom du då kan få en mer exakt prisuppskattning. Med offerter från flera olika snickare blir det enklare att jämföra, men tänk på att se till så att offerterna omfattar precis samma tjänster.

Seriösa företag erbjuder sig  att komma ut och titta på ditt byggprojekt helt utan kostnad och förpliktelser innan de lämnar offert, som även den är kostnadsfri. Många har möjlighet att hjälpa till med hela byggprojektet eftersom de samarbetar med andra företag inom VVS, el, plåt, mureri och gräventreprenad.  

Byggtjänster och snickerier

Konceptet  bygger på att erbjuda alla tjänster inom bygg och renovering i.  Företag åtar sig nybyggnationer såväl som om- och tillbyggnad; renovering av kök, invändiga snickerier och renovering av träfasader.

Tjänsteutbudet innefattar också takläggning/byte, fönsterbyten och byggnation av uterum, altaner och trädäck. 

Utnyttja ROT-avdraget

Glöm inte att ROT-avdraget kan och bör utnyttjas för att minska arbetskostnaden med hälften. Avdraget har mycket stor effekt på priset när det handlar om tjänster där arbetskostnaden är större än materialkostnaden, vilket ofta är fallet med snickerier och renovering.

Företaget tar hand om rapporteringen till Skatteverket och tillämpar ROT-avdraget direkt på din faktura.

 

 

Det kan vara svårt att hitta en duktig och mångsidig snickare, men har du inte för bråttom blir valet enklare.

Ta in offerter och jämför priser, men jämför även meriter, referenser och tjänsteutbud.