Badrumsrenovering i Sundbyberg

Badrummet är en speciell del av hemmet. Är man en familj är det en plats där man kan stänga omkring sig och ta en lång skön dusch. Kanske därför badrumsrenovering i Sundbyberg blivit populärt.

De hade sparat pengar under lång tid för att få råd med en badrumsrenovering. Det hade gett dem tid att planera in i minsta detalj. Ändra sig och få nya idéer. Därför hade de bra koll på projektet och kostnader när det var dags.

Kontakt togs med byggfirman som hjälpte dem med de sista funderingarna, som till exempel om de skulle välja bad eller dusch. Hantverkaren som skulle jobba med projektet hette Martin. Han visade sig vara en otrolig resurs.

Villaområdet frossade i badrumsrenovering

De var tacksamma över att Martin gått igenom material och kostnader. Gett tips på var de kunde spara in pengar och var de inte borde snåla med resurserna. Saker de inte ens funderat på. Martin gjorde en offert som innehöll rotavdrag för tjänsterna. Ytterligare ett plus tyckte de.

De boende i villaområdet hade känt varandra länge och visste det mesta om varandra. Vilket inte gjorde det som hände särskilt konstigt. Plötsligt började en efter en ringa till firman de anlitat för att själva få hjälp med både badrumsrenovering och annat.

Det nyrenoverade badrummet lockade grannarna att titta förbi. De blev imponerade. Hantverkarna hade gjort ett fantastisk jobb som gått fortare än vad någon väntat sig. Husen i området var äldre och när grannarna inspekterat badrummet och njutit av golvvärmen fanns ingen väg tillbaka, nu var det deras tur.

3 Feb 2022