Balkonginglasning ger extra rymd

En inglasad balkong innebär ett större utrymme, för du kan både vistas där och ställa dit möbler och växter. Det blir som en liten oas i ditt hem, din egen fridfulla plats att mysa själv på.

Man kan uppleva att man förlänger sommaren i Västerås om man skaffar sig en inglasad balkong. Man är mer skyddad mot väder och vind och kan sitta ute och äta långt fram på hösten. Sitter man på sin balkong kan man följa årstiderna, kolla på folk och ha perfekt utsikt över omgivningen. Speciellt för den som bor ensam kan det vara trevligt att se folk, men ändå ha sin upphöjda plats där man sitter ifred.

Växtförvaring, mysplats och mycket mer

På en inglasad balkong kan man ställa stora växter, som man inte vill ha inomhus. Man kan också ha ett torkställ och hänga ut tvätt där. Vad just du ska ha din balkong till vet bara du. Kanske vill du inte alls förknippa balkongen med tvätt och städning, utan bara ha det som en mysig oas, inredd efter din egen smak. Man kan lägga dit mattor med sitt favoritmotiv, placera ut snygga utemöbler där och ha vilka prydnadssaker man vill.

När det blåser är man skyddad av glas, men under varma dagar kan man öppna upp och få in frisk luft. Det är nästan som att sitta ute. I varje fall har man fått ett extra rum. Anlita ett bra och seriöst företag för att glasa in din balkong, om hyresvärden eller bostadsrättsföreningen tillåter det.

12 Mar 2021