Byt till källarfönster i PVC

Är det dags att byta fönster? Har ni kikat på alla varianter som finns och bestämt er? När det gäller källarfönster kan PVC-fönster vara något att tänka på. Det finns flera fördelar med dessa.

Nu är det äntligen dags. Ni ska byta ut alla fönster i huset. De har varit i dåligt skick länge, under flera år egentligen. Men nu är det alltså dags att göra ett fönsterbyte. Ni har funderat och kikat runt en hel del på olika slags fönster för att se vad som skulle kunna passa er bäst. Det finns ju så mycket olika tillval att välja mellan. Ska fönstret vara PVC eller ska det vara aluminiumbeklätt trä? Ska man kunna öppna fönstret inåt eller utåt? Ja, frågorna är många. Men nu har ni i alla fall lyckats bestämma er och har kommit överens med varandra.

Underhållsfria källarfönster i PVC

I källaren ska ni använda er av källarfönster i PVC. Dessa fönster är helt tillverkade i plast och det är en stor fördel. Just när det gäller dessa små fönster som ska vara placerade väldigt lågt, så kan det vara skönt att slippa ta hand om dem en massa. Man slipper alltså en väldans massa underhåll på dessa fönster i PVC eftersom de i stort sett är helt underhållsfria. Fönstren ni valt till källaren är också öppningsbara utåt. Men resten av husets fönster har ni valt så att ni kan öppna dem inåt. Det blir lättare när det är dags för fönstertvätt då.

18 Feb 2022