En badrumsrenovering på Lidingö gör dig till en vinnare

Att bostadsmarknaden i Stockholmsområdet bjuder på mördande konkurrens är ingen nyhet. För att öka dina vinstchanser är det läge med en badrumsrenovering på Lidingö inför försäljning.

Renovera badrum på Lidingö, är det verkligen värt det? De flesta lägenheter i området håller ju redan hög standard? Jo, men det är precis därför du ska se till att göra det. Även om många mäklare påstår att bostadsmarknaden just nu är till fördel för säljaren, gäller det nästan uteslutande lägenheter i absolut toppskick. Särskilt i en stadsdel som har så kräsen köpkrets som Lidingö. För att vara säker att få ut varenda möjlig krona i vinst på din försäljning behöver du lägga manken till. Ett dassigt badrum skrämmer bort köpare i dagsläget då det kan tas som ett tecken på att både lägenhet och hus är i ett generellt dåligt skick. Det har du inte råd med.

Låt badrumsrenoveringen ta dig från Lidingö till Strandvägen

Särskilt du som har tänkt röra dig vidare på Stockholms bostadsmarknad behöver lägga ned extra krut på saker som badrumsrenoveringar och ytskikt. Det är värt att komma ihåg att du oftast är både säljare och köpare på samma marknad inom en kort tidsperiod. Även om det är en mindre investering att renovera badrummet kommer du med stor sannolikhet märka på försäljningspriset att det var värt det i slutändan. Badrumsrenoveringen kan mycket väl vara det som blir nyckeln till att ha råd med femman på Strandvägen i stället för trean i Vasastan.

9 Nov 2021