Epoxigolv är perfekt för garage

Epoxigolv är fogfritt vilket hindrar fukt att krypa ner under golvet. Det kan läggas i lager med olika tjocklek, tål slitage och klarar av mycket tunga föremål.

Eriks stora projekt, ett shoppingcentrum i miniatyr, började sakta men säkert ta form. Han såg fram emot när hyresgästerna skulle börja flytta in. Varje butiksyta var uthyrd och det kändes som de gånger han varit på en riktigt fantastisk fest. Fullständig glädje som gav honom energi att jobba extra mycket.

Han försökte göra jobb där det fanns något han kunde göra. Det var allt från att städa färdiga utrymmen till att hjälpa byggarbetarna att hålla och hämta saker. Han älskade att vara delaktig. Under kommande natt skulle det läggas golv i parkeringshuset. Han hade beställt ett epoxigolv för hållbarheten och att för att det är lätt att rengöra.

Epoxigolv med markeringar

Golven skulle vara gröna med parkeringsmarkeringar. Dessutom skulle det finnas loggor från några av företagen i huset på körbanan mellan våningarna. Det skulle bli perfekt. Ett städföretag var inhyrt, för med byggstädning skulle man även fortsättningsvis hålla rent i huset inklusive parkeringen. Epoxigolvet var fogfritt vilket gjorde det lättstädat och de kunde spola vatten utan att oroa sig.

Dagen därpå var Erik först på plats. Eller han var där när golvet var lagt och personalen fortfarande var kvar. Det såg jättebra ut. Nu kunde han känna att allt började knytas ihop till att bli en helt färdig byggnad där företagare och kunder snart skulle fylla alla ytor med aktivitet och glädje. Läs mer om epoxigolv på denna sajt: epoxi-golv.se

4 Sep 2022