Ett lastväxlarflak kan vara bra till det mesta

Det finns flera sorter och modeller när det gäller lastväxlarflak. Bra är att även denna bransch nu går över till de mer miljövänliga sätten. Att ha en lastväxlare är riktig miljövänligt.

För dig som vill ha riktigt bra lastväxlarflak är det smart att ta reda på vad du kommer att behöva mest. Antingen tar du en mer specifierad variant eller en med ett brett användningsområde.

Tre varianter av lastväxlarflak som du kan läsa mer ingående om

Maskinflak är ett lastväxlarflak som du kan använda för att transportera tunga och stora maskiner på ett säkert sätt. På de här flaken finns det smidiga och flexibla hjulfickor som kan anpassas till de stora maskinerna som ska fraktas. Du kan även lasta pallgods om du skulle behöva, eller något annat som är stort och skrymmande. Det är ett flak som du kan använda till mycket då det har ett brett användningsområde.

Ett kranflak passar dig som troligtvis är en byggare och behöver transportera kranar till och från olika slags projekt. Det går att förstärka flaken med stora rambalkar om du ska ha riktigt stora kranar i lasten.

Det absolut bredaste området har ett lämflak som ibland kallas för aluminiumflak. Det här är en modell som har fällbara sidor och en fällbar baklucka. Som namnet antyder är de gjorda av aluminium. Denna modell blir oerhört flexibel tack vare att sidor och baklucka kan fällas ner och den kan transportera många varianter av maskiner och alla de mest vanligt förekommande materialen.

25 Mar 2022