Ett prisvärt fönsterbyte i en BRF

Ett fönsterbyte i en BRF är ett förnuftigt sätt att använda sina sparmedel på, för nya fönster isolerar bra och är nästan underhållsfria, så man sparar i längden både på energi och arbete.

Fönster i plast är av mycket hög kvalitet. Man slipper allt jobb som man hade med gamla träfönster, att skrapa färg och måla om. Nya och moderna träfönster är oftast klädda med aluminum utvändigt, så de är också i praktiken underhållsfria. Dessutom har alla nya fönster mycket bra prestanda när det gäller isolering, både vad gäller att behålla värme och stänga ute ljud.

Lätt att putsa nya fönster

Ett fönsterbyte i BRF är något av det mest positiva man kan göra, för det är bara fördelar med det. Moderna två- eller treglasfönster ska inte delas, så man behöver bara putsa på utsidan och på insidan. Bara det är en stor fördel jämfört med gamla fönster. Det kan inte heller komma in några insekter eller någon smuts mellan rutorna.

Köp fönster av god kvalitet och anlita en duktig fönsterfirma till att få allt på plats på ett effektivt sätt. Men först måste det naturligtvis tas ett beslut om det i föreningens styrelse.

Man har bara hört glada tillrop från alla som redan har bytt sina fönster. Det är så lätt att stänga och öppna dem, säger någon. Så bekvämt och trevligt, säger andra. Man hör inte alls så mycket trafikbuller utifrån längre, säger folk också. Nya fönster har lågt U-värde, så de isolerar bra och det minskar energikostnaderna. Läs mer om fönsterbyte på denna webbsida: fönsterbytebrf.se

22 Oct 2021