Extra ytor med platsbyggd garderob i Stockholm

Många bostäder i Stockholm har begränsat med förvaringsytor. Då kan det vara en idé att istället välja en platsbyggd garderob, som lösning på problemet.

Jackor som hängs över stolar. Skor som ligger i drivor. Väskor som hamnar i sovrummet. Och nytvättade kläder som inte ens når en hylla eller hängare utan istället hamnar över en stol i sovrummet eller i en hög i badrummet.

I många hem i Stockholm är det ständigt brist på bra förvaringsytor och anledningarna kan vara många. Kanske finns det inga ytor till förvaringsmöbler eller så kan förvaringsmöblerna vara av fel mått som lämnar onödiga ytor till luft eller dammsamling. Men det kan även vara så att de möjliga förvaringsytorna är av mått som det inte finns någon passande garderob eller hylla till.

Platsbyggd garderob till förvaring i Stockholm

Om alla möjliga förvaringsytor i Stockholm hade gått att nyttja så hade det sett mycket annorlunda ut i många bostäder. Därför finns det idag en hel del möjligheter att få de eftertraktade förvaringsytorna, genom att montera en platsbyggd garderob eller två.

En platsbyggd garderob i Stockholm är just precis platsbyggd och med det menas att det går att få garderoben i exakta mått efter den önskade ytan. Även om den behöver vara smalare, djupare, bredare, högre, lägre eller på annat sätt ha mått som inte är standard. Men det går även att få garderoben med precis de dörrar och den inredning som önskas. Och ibland går det även att få garderoben i annan färg än vitt.

Läs mer här https://www.platsbyggdgarderobstockholm.se/

13 Apr 2023