Få ett brett utbud av fastighetsförvaltning

De flesta som tänker på fastighetsskötsel och service tänker på städare eller på en vaktmästare som går omkring i blåställ dagarna i ända. De kanske går omkring med hammare och spik och är beredda att skruva åt droppande kranar, spika upp lister och hjälpa till med olika saker som hyresgästerna kan behöva. Sanningen är den att de flesta moderna fastighetsförvaltare gör allt möjligt. Det kan alltid vara allt från att bokföra åt styrelsen, sitta med i styrelsen och komma med goda råd, göra budgetar och ett renovera.

Man köper in fastighetstjänster

De moderna tjänster som man kan vilja behöva få, kan vara allt från målerier, renoveringar, VVS-tjänster till ekonomiska administrativa tjänster. Det kan även handla om att få snön skottad udner kalla vinterdagar, få vägarna saltade och sandade, till att få trapphus städade. Då gäller det att man anlitar ett företag som har många olika strängar på sin lyra; både praktiska sysslor som snöskottning till rörmokeri och ekonomiskt konsultarbete. Det är praktiskt för BRF:erna. Då slipper de sjäöva leta efter någon som kan hjälap dem med de olika tjänsterna som de behöver. De slipper anställa folk och betalar på det sättet ingen lön, arbetsgivaravgift eller sjukersättning och pension. I stället betalar de för tjänsten som en utgift i bokföringen. Det är avdragsbart då det blir en utgift i stället för som arbetsgivare.

Man anlitar ett och samma företag 

Om man hittar ett sådant företag som kan erbjuda så många varierande och olika tjänster, är det praktiskt för BRF:en. De slipper leta efter rätta personer och tjänster. De kan då i stället vädna sig till ett och samma företag som kan sända olika personer som hjälper BRF:erna med de olika behov de har. Har man sin BRF i Stockholm kan man alltså anlita ett sådant företag som kan erbjuda olika sorts tjänster inom fastighetsförvaltning. Man behvöer inte oroa sig för att någon blir sjuk. Händer det, och det gör det alltid, kan man få en ersättare för den som råkar vara sjuk just den dag som man har bett om den tjänsten.

Få en pålitlig partner

Ett sådant fastighetsförvaltningsföretag vill vara en pålitlig partner och förse BRF:er i Stocklholm med olika tjänster som har med fastighetsförvaltning att göra. Är det så att du är med i en BRF och ni har behov av ett sådant företag, kan man alltid googla fastighetsförvaltning Stockholm för att få flera olika förslag på denna typ av företag som erbjuder dessa tjänster. Sedan är det bara att ta kontakt och börja förhandla om pris och villkor.

29 Jun 2018