Finn en leverantör av slitstarka epoxigolv i Göteborg

Epoxigolv har visat sig vara ett av de mest populära formerna av fogfria golv som finns i Göteborg pga sina många fördelar som livslängd, hygien och stryktålighet. Ta reda på mer om detta här.

Golvet i produktionen har definitivt sett sina bästa dagar. I åratal har det släpats och tappats otaliga saker på golvet. Nu har det beslutats att nytt golv behöver läggas. Eftersom verksamheten påbjuder en ganska tuff arbetsmiljö så ska det vara ett hållbart golv som tål både stötar och höga temperaturer. Nu behöver ni komma i kontakt med en bra leverantör av epoxigolv i Göteborg.

Helst vill ni ha hjälp av en firma som har goda kunskaper om epoxigolv och som kan rekommendera rätt sort till just er verksamhet. Ni vet att det är epoxi ni vill ha, för ni har läst om fördelarna med den typen av golv och fördelarna att ha det i industriell produktion.

Stryktåligt epoxigolv överlever länge

Eftersom epoxi är ett luktfritt material så påverkar det inte arbetsmiljön i övrigt. Vidare så är det väldigt stryktåligt och lätt att göra rent. Som nämnts i exemplet ovan så tål det tufft arbetsklimat och passar flera typer av industrier, bland annat livsmedelsindustrin på grund av de höga kraven på god hygien. Ett epoxigolv läggs direkt ovanpå betongen och kan hålla gott och väl i 40 år under normala förhållanden. Golvet är också tåligt mot fuktig luft och kan därför med fördel användas i lokaler som inte värms upp under vinterhalvåret.

7 Jan 2022