Fördelar med att välja en golvslipning i Stockholm

Trött på ditt golv? Golvet är den yta i bostaden som drabbas av hårdast slitage. Tunga möbler, fötter, lek från barnen, smuts… Allt detta hamnar på golvet och gör att ytan slits snabbare än andra. Ordet yta är viktigt i sammanhanget. Genom att ta bort den översta ytan så kan man nämligen få ett nytt golv igen: det sker genom en golvslipning och en sådan bör du definitivt överväga om du har ett slitet golv i din bostad i Stockholm.

För många så är ett slitet golv synonymt med att man investerar i ett nytt golv. Det är vare sig ekonomiskt försvarbart eller bra för vår miljö. Genom att välja en golvslipning i Stockholm så förädlar du ett gediget hantverk och detta ligger helt i linje med de nya direktiv från EU som pekar mot fördelarna med återbruk.

En golvslipning i professionell regi skalar bort det förfulande, övre lagret och låter den inneboende skönheten åter träda fram. En skönhet som sedan förstärks ytterligare genom att en ytbehandling - lack, olja eller exempelvis hårdvaxolja - appliceras.

Använd rot-avdraget för en golvslipning

Projektet tar någon dag och idag kan man också slippa undan det som tidigare varit jobbigt med en golvslipning - att hitta en massa slipdamm tunt hela bostaden. Numera så kan företag i Stockholm erbjuda dammfri golvslipning och detta tack vare att man använder moderna slipmaskiner som direkt suger upp lejonparten av det finkorniga damm som bildas vid en golvslipning.

Kort sagt: vill du få ett vackert golv till en billig kostnad - där Rot-avdraget kan användas - så är en golvslipning definitivt något för dig.

11 Apr 2022