Företag skapar takstolar i Göteborg

Alla delar i ett husbygge är viktiga på sitt eget vis, trots att alla inte är synliga. Det kan handla om takstolar, som ska köpas in till huset i Göteborg.

Kristers byggfirma hade funnits länge och hade kontakter inom alla områden i byggbranschen, vilket var en nödvändighet för att kunna möta kundens önskemål till hundra procent. Det var inte bara kunskapen och produkterna som var viktiga, utan även samarbetet mellan de olika aktörerna. Alla moment skulle klaffa i tid så att man kunde hinna till sin deadline.

De var precis i startgroparna för ett nytt bygge och allt hade planerats in i minsta detalj. Då händer det som inte får hända. Ett företag drar sig ur projektet. Nu var det bråttom att lösa problemet. Lyckligtvis var det takstolar som företaget byggde, vilket innebar att grunden ändå kunde gjutas och bygget sätta igång trots allt.

Takstolarna kom på plats

Krister kastade sig in i uppgiften att hitta en ny entreprenör för takstolar i Göteborg, vilket inte är den vanligaste sortens företag. Så var det det där med att det skulle klicka på alla fronter, så när han hittade ett började han med att leta referenser. Allt såg bra ut och ett första möte bokades in.

Han kunde inte tro sin lycka när han och företagsledaren klickade med detsamma. Dessutom hade de precis avslutat ett projekt och hade en lucka i jobbschemat. Så utan att fundera mer skrevs ett jobbkontrakt och den nya samarbetspartnern sattes in i bygget och hur tidsplanen såg ut. Detta företag kan hjälpa dig med takstolar: www.takstolargöteborg.se

1 Sep 2022