Företag specialiserat på asfaltering i Stockholm

Skulle ni vilja asfaltera garageuppfarten? Eller fixa egen basketplan? Det finns företag i Stockholm som gör asfaltering för både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Asfalt är inte bara till för vägar utan används också på många andra ställen som exempelvis på garageuppfarten, bostadsrättsföreningens parkeringsplats, i parkeringsgaraget, på skolgården, basketplanen, med mera. Asfalt är ett förhållandevis billigt material att lägga och som även har lång livslängd. Men det förutsätter att man inte har slarvat med förarbetet och att man har använt sig av en professionell asfaltläggare. Innan man lägger asfalt måste man utföra markarbete annars kommer asfalten att spricka och sjunka och inte bli stabil och hållbar. Därför måste man först ta bort vegetation, matjord och sten för att sedan bygga upp underlaget med hårt packat grus som släpper igenom vatten och motverkar översvämning. På så vis får man en stabil yta som man kan lägga asfalten på.

Modern och mer miljövänlig asfaltering

Det finns företag som är specialister på asfaltering i Stockholm och som lägger något som kallas Green Asphalt. Det är en modern produkt som gör att man inte behöver hetta upp asfalten lika mycket vilket minskar koldioxidutsläppen en hel del. Vilket i sin tur innebär att både rök och lukt minskar, vilket är betydligt bättre för de som utför arbetet. Är man ett företag, fastighetsägare, bostadsrättsförening eller privatperson och vill ha hjälp med asfaltering kan det löna sig att ta in mer än en offert. Som privatperson kan man också använda sig av rotavdraget på den del av kostnaden som innefattar själva arbetet.

15 Mar 2022