Golvläggare fixar sommarhus i Stockholm

För lägenheter finns ett självklart krav på renovering. Sommarstugan är det inte lika noga med men den ökar i värde om man anlitar en golvläggare i Stockholm.

Maggan hade tagit över sommarstugan från sin mamma och pappa som inte längre orkade hålla den i ordning. Hon var glad att det var hon som tagit över då hon älskade den. Ända sedan hon var liten hade hon tillbringat somrarna här. Att sälja den skulle vara som att sälja en del av sig själv.

Nu hade hon bestämt sig för att det lilla huset vid vattnet behövde få lite omsorg. Kanske skulle hon sätta in värme så att de kunde vara där längre tid under året. Men först skulle det bli lite mindre saker. Det stora vackra köket skulle få ett nytt trägolv. Hon hade redan haft en kontakt med en man som lovat att lägga golvet.

Golvläggare valde golvet

Maggan som inte hade någon aning om vad som var bäst lät golvläggaren från en golvfirma i Stockholm välja golv. Hon fick veta att det slitstarkaste golvet som ofta hade längst livstid var trä, så det lät logiskt. När golvläggaren visade det trä som han menat tackade hon genast ja. Trät skulle ge stugan tillbaka lite av sin gamla stil. Det skulle bli så snyggt.

Stugans kök var stort och hade en vacker kamin som gjorde att rummet andades historia. Nu hade golvet kommit på plats och blivit ännu en bit i pusslet att återställa köket i dess forna glans. De vackra ådringarna berättade sin egen historia och gjorde rummet både varmt och ombonat.

30 May 2023