Häftig källarrenovering i Stockholm

Varför bygga ut huset om man har en oanvänd källare? Ett oskrivet blad där allt är möjligt. Där kan bli ett mysigt tv-rum eller varför inte låta en källarrenovering i Stockholm bli ett spa?

Anna-Lena och Kurt hade äntligen möjlighet att göra en källarrenovering i Stockholm. De hade länge önskat att göra om källaren till en plats där de kunde umgås med vänner. Många idéer hade dykt upp under åren men nu hade de bestämt sig. Det skulle bli en härlig spaavdelning med bastu, jacuzzi samt en vacker lounge. Givetvis var även en bar planerad.

Källarrenovering gjorde grannar i Stockholm mållösa

Ett företag som hade alla de samarbetspartners som behövdes för att förverkliga drömmen, hyrdes in. Huset gick från hem till byggarbetsplats och paret flyttade ut till sommarstugan, där de hade vänner på besök under sommarhalvåret. Där slapp de byggstöket och hantverkarna slapp ha Kurt i hasorna då han aldrig kunde låta bli att lägga sig i.

Det skulle ta lite tid att få klart källaren, då det behövdes isolering för att få bra temperatur. Golvslingor skulle installeras. Temat de hade valt skulle göra vännerna gröna av avund. Hon längtade till invigningen och vännernas överraskade miner.

Så kom dagen då vännerna skulle komma. De leddes ner med förbundna ögon och snart hördes djupa inandningar av förvåning. De befann sig på en tropisk plats med flera palmer. Väggar med fototapeter av stränder och öppet hav. Känslan av att befinna sig på en ö.

Anna-Lena önskade välkommen, paraplydrinkar serverades och festen kunde börja.

20 Feb 2022