Hitta rätt hantverkare till badrumsrenoveringen i Bromma

En badrumsrenovering i Bromma kräver särskilt utbildade hantverkare, annars kan man få problem med ersättning från försäkringsbolaget om något skulle gå fel. Här kommer några tips.

Badrummet är speciellt på så vis att det krävs våtrumscertifierade hantverkare då man ska renovera det. Slarvar man med detta och något går fel blir det svårt att få ut något på hemförsäkringen. Det finns byggföretag som har som sitt specialområde att renovera badrum i Bromma och som erbjuder totalentreprenad. Det innebär att de kan ansvara för hela projektet då de har tillgång till alla de olika certifierade hantverkare som en badrumsrenovering kräver. Fördelarna med totalentreprenad är att man slipper skriva avtal med flera olika hantverkare och att man sparar tid. Men man vet också vem som är ansvarig om det ändå skulle uppstå problem, och slipper hantverkare som skyller på varandra.

En badrumsrenovering kräver en tydlig budget

En badrumsrenovering kan i stort sett kosta hur mycket som helst om man inte ser upp då det också finns handmålat kakel och specialdesignade kranar etc. Därför är det bra att redan tidigt sätta en budget och ta in offerter från olika byggföretag. För att badrummet ska bli som man vill och gärna ännu bättre gäller det att hitta en byggfirma som är lyhörd och där kommunikationen fungerar. Därför är det viktigt att också titta på referenser och att ringa upp dessa för att ställa relevanta frågor. Blev badrummet som de önskade och var det något som kunde ha gjorts bättre, är exempel på några frågor man kan ställa.

20 Dec 2021