Kom hem till ett nymålat hem

Medan du är på jobb eller tar en lunch kan du låta målare ta hand om din målning. Lägg din tid på annat medan de lägger sin på din målning. Lite färg på väggarna gör en glad. Kontakta en målare idag!

Är det dags för en förändring i ditt hem? Vill du slå till stort och ta alla väggarna? Det tar lång tid att göra målningen, men med målares hjälp är inte tiden något problem.

Kontakta ett måleriföretag för att få professionell hjälp. Deras målare är utbildade och har lång erfarenhet av att måla. De har koll på allt förarbete som krävs inför målningen. Med deras hjälp behöver du inte tänka på mycket - du bestämmer vilken färg det ska vara, sedan fixar de resten. De flesta lämnar även garanti på sitt arbete, vilket innebär att skulle du inte bli nöjd gör de om tills du blir nöjd.

Så här minskar du kostnaden

Det är kostsamt att anlita målare. Priserna varierar en hel del, man kan hitta allt från 300-600 kronor per timme. Låt inte priset vara det avgörande, att det är ett seriöst företag är viktigare. De ska vara noggranna, pålitliga och ha kunskap.

Det går att få ned kostnaden något med hjälp av ROT-avdraget. Detta är ett avdrag på upp till 30% och 50 000 kronor per person och år. Avdraget görs direkt på fakturan så det är inget man behöver ligga ute med. För att kunna få det måste man välja ett företag som betalar F-skatt. Läs mer om målare på denna sida: målareupplandsväsby.se

5 Jan 2021