Kreativt byggföretag i Stockholm

Plötsligt vill man skapa något nytt hemma. Renovera eller bygga ut. För att få förslag och inspiration kan man leta i tidningar eller konsultera ett byggföretag i Stockholm för idéer.

Kristin och Lars hade fixat det mesta i huset. Men något fattades. Kanske skulle de göra om sitt badrum. Slå ut lite väggar för att få det större. Men vilket av rummen bredvid skulle offras?

Kristins väninna arbetade på ett byggföretag i Stockholm och sa att hon kunde komma förbi en tur och se om hon hade några idéer. Kristin nappade direkt på förslaget och bjöd hem paret på middag några dagar senare.

Byggföretaget briljerade

Innan de satte sig ner för att äta fick väninnan Anna och hennes man Rolf en rundtur i huset. Lars berättade om deras funderingar och vånda över att behöva försaka ett av rummen för att få sitt drömbadrum.

Maten serverades och de samtalade om lite allt möjligt. När desserten serverades tog Anna till orda efter att ha fått fundera lite. Skulle de istället för att ta ett annat rum i anspråk kanske göra en utbyggnad och skapa en liten spa-avdelning? Varför inte ha breda dörrar som kunde öppnas till en altan eller ett uterum?

Kristin kunde genast se allt framför sig. Lars nickade gillande. När besökarna lämnade huset hade de bestämt att Lars skulle räkna lite på kostnaderna och återkomma med ett förslag. Idén kändes helt rätt. De bestämde att de skulle bjuda in Anna och Rolf när det var dags för premiär av den nya spa-avdelningen. Läs mer om bygg på den här hemsidan: byggföretagstockholm.com

23 Feb 2022