Lackering görs inte bara på köksluckor i Stockholm

Lackering av köksluckor är inte ovanligt i Stockholm. Att lacka möbler är det däremot inte lika många som gör. Men tänk vilken känsla av nytt det skapar.

Anita var så trött på sitt kök. När hon och Stig flyttade in visste de att huset var ett renoveringsprojekt men det såg de bara som en fördel. De ville ha ett kök som passade dem, inte ett som någon annan valt. Men saker och ting hade kommit i mellan.

Det ena utgiften efter den andra dök upp. Bilen hamnade på verkstad och en läcka upptäcktes i badrummet. Nu hade det varit lugnt ett tag men tyvärr fanns inte ekonomi för ett nytt kök innan de kommit i kapp. Det var då Stig kom på den eminenta idén att måla köksskåpen, eller varför inte lacka dem.

Lackering en genial lösning

Genast hade datorn plockats fram och de hade letat fram en firma i Stockholm som arbetade med lackering. De fyllde i ett formulär på hemsidan med vad de önskade. De hade förstått att företaget lackade mer än bara köksluckor och skrev att de gärna ville ha sina köksmöbler lackade på samma gång.

Redan nästa dag kom ett mail med information och prisförslag. De gick igenom informationen och bestämde färger. De tänkte först ta hand om transporten och spara pengar men insåg att de behövde hyra släpkärra för att få med allt, så de bad att få hjälp med det. Nu kände Anita återigen glädje och såg fram emot att få nytt liv i det förr så slitna köket. Få dina köksluckor lackerade utav detta företag: lackeringstockholm.se

6 Nov 2022