Låt färgen flöda!

Målar man om ett rum eller en byggnad kan man få fram en helt ny känsla för det man målar om. Att byta färg är enkelt för att förändra omgivningen. Ta hjälp av ett proffs för att få det snyggt!

Går du i tankarna på att byta färg på väggarna eller huset? Känns väggen livlös eller har du bara tröttnat? Ett barn kanske har ritat streck precis där du inte kan ställa bokhyllan framför? Är det dags att sätta din egen prägel och färg på huset? Det finns många olika skäl till att måla om – vilket är ditt? Rätt färg på en byggnad eller i ett rum gör att det lyfts och piggar upp. Om man hittar rätt nyans blir det som Ernst Kirchsteiger sa: ”Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst”. Brummar det i bröstet så har man valt rätt färg!

Ta hjälp av erfaren målare!

Att måla om ett rum kan vara besvärligt med att flytta möbler och skydda dem. Är det en byggnad man vill måla om behöver man stegar för att nå högst upp, och då gäller det att man inte har höjdrädsla! Istället för ett halvdant resultat - anlita en professionell målare! Erfarna målare i Västerås ger tips och råd om nyanser beroende på vilket ljus färgen ska exponeras i. De gör ett bra grundarbete så färgen inte flagnar så fort man vänder ryggen till. För att hålla nere arbetskostnaderna kan man givetvis utnyttja ROT-avdraget. Ring redan idag till en målerifirma för en kostnadsfri offert!

1 Feb 2021