Målare i Trosa

För vackert och proffsigt arbete krävs målare som kan sina saker. Hitta rätt målare för ditt projekt, oavsett om det ska målas ute eller inne. Väl utfört arbete i Trosa görs bäst av proffs.

Det finns många aspekter att överväga när man ska anlita målare. Om du vill måla om huset så vill man få rätt kompetens för ett bra resultat. Samtidigt ska det gå smidigt och utföras grundligt och professionellt.

Att göra för grundligt arbete

Apropå att göra saker grundligt så var det var en större villa i Trosatrakten som skulle målas om. Ägarna ville inte anlita målare i Trosa utan skulle göra det själva. Huset var uppdelat i två bostäder och med gemensam kraft skulle huset bli målat av ägarna över sommaren. Det var väldigt viktigt för ägarna att det skulle utföras grundligt, och de började på varsin husknut att skrapa bort den gamla färgen.

Nåja, det tog ju lite längre för grannen, men det blir nog bra. Efter några dagar så var ena sidan klar och han fortsatte med nästa sida. Grannen hade dock inte kommit så långt, men oj, vad noggrant färgen blev bortskrapad.

Halva huset klart och målning påbörjades, dock var det fortfarande långt kvar för andra delen. Sommaren blev till höst och skrapandet fortsatte medan halva huset redan var färdigställt.

När sedan skrapandet till slut blev klart hade det redan börjat växa på det rena träet och skrapandet fick göras om, det tog många år innan det till slut blev färdigställt. Kanske bäst att målaren får ta hand om det ändå.

28 May 2021