Planera din badrumsrenovering i Göteborg

En stor del av nöjet med badrumsrenovering är att kolla på nätet och bestämma alla snygga skåp och speglar man vill ha, ny belysning och rentav både dusch och ett rejält tilltaget badkar.

En badrumsrenovering i Göteborg är en stor sak, för ärligt talat är det inte billigt. Men om man har väntat i det längsta med den, kanske för att spara pengar, är det desto mer glädjande när dagen kommer att man kan titta ut sin nya badrumsinredning. Bostaden blir mer värd, särskilt för den som bor där och kan njuta av ett alldeles nytt spa. När du har bestämt dig är det dags att boka hantverkare i god tid.

Ny och bättre inredning

Visserligen är det snyggt med kakel, speglar, fina förvaringsskåp och handtag i krom, men det är nya modeller av toastolar och duschblandare som är den stora vinsten när man renoverar sitt badrum. En vägghängd toalettstol är det lätt att städa under, och den är också snålspolande så att man sparar vatten. Duschmunstycken är en annan vidareutvecklad detalj där man undviker vattenslöseri. Komforten är minst lika hög på de nya vitvarorna, och det är härligt att få in nya och fräscha material. Ledbelysning är energisnål och håller länge.

Duschkabin med spröjs är både snygg och praktisk, men många ångrar att de slängt ut sina badkar och längtar efter ett nytt sådant också. Det är underbart avstressande att kunna tappa upp ett varmt bad, och det finns nya modeller av badkar som inte kräver så mycket utrymme.

29 Sep 2021