Plattsättare levererar hållbara resultat

Ska du inreda badrum eller kök? Då vill du troligtvis ha kakel och klinker. Idag finns en mängd olika former och strukturer, anlita en erfaren hantverkare som skapar hållbara resultat.

Som med allting annat finns det enormt stort utbud av kakel och klinker idag. Det kan kännas som en djungel när du ska välja vad du vill ha i samband med omgörning i exempelvis badrum. Kontakta en plattsättare som kan sin sak, som kan hjälpa dig att resonera och välja. Förutom att ditt badrum ska vara snyggt krävs ju en mängd speciella våtrumsanpassningar för att skydda dig från risk för vattenskada och fukt.

Har du spanat in ett spännande kakel med en unik form? Din plattsättare vet garanterat om det kommer bli snyggt eller om det kan vara klurigt på något vis. Ta råd och lyssna in deras tips för hur du skapar ett vackert och hållbart resultat. Hen vet exempelvis hur du skarvar oktagoner i ett litet utrymme, hur du placerar skarvar och kapar plattor på bästa möjliga vis.

Att unna dig något alldeles extra

Idag har vi så galet stort utbud av kakel och klinker, inte minst via alla webbshoppar över hela världen. Du kan enkelt beställa hem en pall med handtillverkat kakel från Marocko eller Italien med bara ett klick. Här är dock frågan om detta kakel följer svenska våtrumsdirektiv. Visa ditt tänkta kakel för din plattsättare och be om råd. Säger hen kör så ska du givetvis köra. Om hen är tveksam kan du få tips om andra alternativ. Läs mer om plattsättare på denna hemsida: plattsättareistockholm.se 

12 Mar 2021