Så kan du sälja lastpall på ett smidigt sätt

Du hittar företag som köper godkända lastpallar som inte längre används. Om du vill sälja lastpall ska du ta kontakt med ett sådant företag för en bra affär.

Kanske har man lastpallar över som man inte använder. Det kan vara så att man bytt inriktning och inte längre har behov av lastpallar. Då är det bra att veta att det finns företag dit man kan sälja lastpall och som sedan använder dem vidare. Det blir ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ istället för att slänga sina gamla lastpallar.

Sälj dem till en firma som mer än gärna köper dem. Man tar vara på godkända pallar som uppfyller miljö- och säkerhetskraven och återanvänder dem sedan till andra firmor som kan tänkas behöva pall och som kan köpa dem till ett bra pris.

Det ska vara enkelt att sälja lastpall

Det brukar vara enkelt att sälja lastpall till en mellanhand. Oftast tar man kontakt via ett formulär där man berättar vad man har för pall och hur många. Sedan kan företaget själva ordna med transport och sedan får man betalt för de pallar man säljer. Enkelt och utan krångel.

Du blir av med dina pallar som du inte längre behöver, samt får betalt för dem, och någon annan får nytta av dem inom en snar framtid. Ta reda på var i din närhet det finns en firma som tar emot använda lastpallar och ta kontakt med dem så gör ni en bra affär samt sparar skog och energi.

22 Jul 2022