Slipa golv i Stockholm med försiktighet

Vill du slipa om alla dina trägolv i Stockholm, så anlita ett proffs som har gjort det många gånger förut. Då undviker du att det blir ojämnt och misslyckat, och man slipar inte ner för mycket.

Ett nyslipat golv är snyggt, har lyster och ger en exklusiv känsla i ett rum. Alla möblerna ser extra vackra ut när man får dem på plats igen. Hemligheten är förstås att anlita proffs på golvslipning. Då ser resultatet ut som man har tänkt sig, och man riskerar inte att förstöra golvet genom att göra nybörjarfel som dessutom kan bli dyra att rätta till. Att slipa golv i Stockholm gör du relativt sällan, så det kan vara en idé att anlita en expert. Du har dessutom rätt till ROT-avdrag på jobbet.

Slipa golv och spara pengar

Förutom att man är aktsam om det man har och sparar miljön, är det också mycket billigare att slipa om det golv man har. Ett trägolv är ett hantverk, och ska man ersätta det gamla med ett nytt likadant, blir det ganska dyrt. I exempelvis en fiskbensparkett måste varenda stav i parketten läggas med exakt precision. Om du nu har ett sådant golv redan som inte är helt nerslipat, är det rena förtjänsten att slipa om det.

Massiva trägolv tål att slipas om en massa gånger. De får alltid repor, fläckar och slitage, men detta går bort med slipning, så att golvet blir som nytt. Sedan väljer du exempelvis sidenmatt, helblank eller halvblank yta på ditt nyslipade golv.

26 Jul 2021