Söker du pålitliga dränerare i Stockholm?

Har du behov av pålitlig hjälp inom dränage i Stockholm? Här kan du läsa tipsen som hjälper dig hela vägen i mål. Ta kontakt med en dränerare redan idag och hela processen går smidigt.

Är du bekymrad över din husgrund? Om du har återkommande översvämningar varje vår, och kanske till och med när höstregnet kommer, så kan det vara dränaget runt huset som det är problem med. Att vattnet leds bort från husgrunden är nämligen väldigt viktigt för att tö- och regnvatten inte ska stå runt huset och börjar filtreras in genom grunden. Detta kan i värsta fall leda till fuktskador, som exempelvis mögel och hussvamp.

Problem med dränage kan fixas

Så här går du tillväga för att fixa problemet med dräneringen runt huset. Det måste först grävas ordentligt runt husgrunden. Sedan bör det täckas med dräneringsduk, dras ledningar som leder bort vattnet från huset och fyllas på med material som inte binder vatten. Ett material som det är vanligt att man använder är exempelvis makadam. Slutligen vill man kanske täcka över med ett finare material som grus eller dekorativa stenar. Kontakta en dränerare för att få hjälp med att veta hur djupt du ska gräva, på vilket djup rören bör ligga och hur duken ska placeras. I och med att dränering är så viktigt för husets hälsa är det något som man med fördel bör ta hjälp av ett proffs med. Sätt stopp för vattnet som tränger sig in i källaren så snart som möjligt. Få hjälp med dränering i Stockholm redan idag.

28 Jun 2021