Stort, smått eller mitt i mellan

Byggprojekt på gång? Större byggen eller piffa till lite? Har du en hantverkare i familjen eller anlitar du för att få professionell finish? Vad du än bygger, kontakta en riktig snickare.

Utbyggnad eller tillbyggnad? Kanske renovering eller bygga helt nytt? Vilka drömmar omvandlar du till planer och därefter verkligenhet? Ibland har vi en tendens att gå och önska och längta och aldrig komma till skott. Låter det som du? Då ska du utmana dig själv att sätta saker i verket. Är det ekonomin som begränsar dig eller tid? Kommer andra saker emellan? Det är alltid en fördel att vara ute i god tid då de skickligaste snickarna är efterfrågade när det är säsong att bygga utomhus. Låt därför drömmarna bli till planer redan när det är vinter. Kontakta ett gäng snickare när det är vår och beskriv ditt projekt. Be om offerter, jämför, välj och beställ ritningar. På så vis är du redo när sommaren är här.

Bor ni för trångt?

Behövs det extra utrymme för att barnen ska få sitt eget? Eller önskar ni arbetsrum för arbete hemifrån? Låter er inte begränsas av den ursprungliga byggnaden. En erfaren och skicklig snickare föreslår utbyggnader som går i stil med det befintliga. Tänk er att ni får en extra yta så ni kan flytta ut köket. Ni får en fin och ljus matplats med utsikt. Eller varför inte en liten stuga i trädgården där tonåringarna kan bo? När barnen uppnår en viss ålder så vill de ha utrymme för sig själva. Troligen är då även föräldrarna glada att få en dörr att stänga, eller kanske till och med några meter mellan byggnaderna. Tonåringar har en tendens till att vara ljudliga i sitt leverne.

Om ytan inte finns?

Kanske har ni en begränsad yta eller en mindre fastighet. Då kan möjligheten ligga i att bygga på höjden av ert hus istället. Vad sägs om en extra våning på er enplansvilla? Kontakta en snickare. Se vilka referensobjekt de kan visa upp och presentera era behov. Kanske går ni all in och förnyar stilen på hela ert hus. En skicklig snickare som erbjuder totalentreprenad tvekar inte att ta sig an större projekt. Låt säga att ni vill ha en våning till, utöka ytan med drygt 100 kvm och dessutom lägga till en inglasad uteplats? I samband med detta så byter ni fasadbeklädnad och uppdaterar hela huset till en modern och fräsch bostad. Äntligen!

30 Jul 2020