Två liter färg och en målare är allt som behövs

Att renovera, bygga nytt och förändra sitt boende genom att köpa nya möbler är något som kostar pengar – för många personer tyvärr lite för mycket pengar. detta trots att man har det generösa rot-avdraget till sin hjälp.

Det är dyrt att renovera och har man inte det ekonomiska utrymmet för stunden så får man vackert vänta till dess att man kunnat lägga undan pengar för att renovera sitt badrum, sitt kök eller något annat område som man drömt om. Men; lyckligtvis behöver inte en förändring vara synonym med en hög kostnad.

En renovering – ja, men en förändring – nej. Där finns det lösningar även för personer som har en begränsad budget och vi tänkte ge tre stycken tips på hur du kan förändra ditt hem utan att det kostar så mycket pengar. Vi kan säga att du bor i Vallentuna utanför Stockholm och vi gör detta av en anledning som senare kommer att framgå. Kort och gott: har du lite pengar men ändå vill förändra ditt hem i Vallentuna – så här gör du!

  • Köp ”nya” möbler. Begagnade möbler – av extremt bra kvalitet – är lätt att få tag på i Stockholm. Finkamma Blocket, besök Myrorna, Stadsmissionen och bli en frekvent besökare på de många loppisar som anordnas runt om i staden. För en billig summa kan du får riktigt fina möbler. Folk köper för det mesta nytt då de tröttnat och befinner sig i samma situation som du – det kan gynna dig och din, något tunna, plånbok rejält.
  • Anlita en målare. En målare? Är inte det väldigt dyrt? Inte alls, du kan använda ditt rot-avdrag och dra av 30% av den totala arbetskostnaden för en målare och dennes jobb i ditt hem i Vallentuna. Det bästa sättet att förändra är att måla om. Bonustips! Låna några inredningstidningar på biblioteket i Vallentuna, se vilka färger som gäller och försök att hitta en målare som är skicklig på nyansering eller på dekorationsmåleri. De flesta målare gillar en utmaning och de brukar bli väldigt intresserade om det handlar om ett mönster eller en färg som de inte jobbat med tidigare.
  • Möblera om. Då rummet/rummen är färdigmålade i Vallentuna så ser du till att möblera – med dina nya fynd – på ett annorlunda sätt än du tidigare hade. Att möblera om ska inte underskattas om man vill nå en förändring med jämna mellanrum.
18 Nov 2016