Unna dig balkonginglasning för lägenheten i Stockholm

Med balkonginglasning får lägenheten i Stockholm ett extra rum. Du kan sitta där och njuta från vår till höst. Slipp blåsten och kylan! Beställ redan idag.

Det har kallats pensionärskuvös. Det är väl inte nån särskilt snäll benämning, även om man tycker att både pensionärer och kuvöser är bra. Förmodligen är uttrycket en form av “surt sa räven”-uttalande, alltså att tala nedlåtande om något som man inte själv har tillgång till.

För, handen på hjärtat, hur kul är det egentligen att sitta på en kall och blåsig balkong? De dagar per år som en icke inglasad balkong är en skön miljö i Sverige är lätt räknade. För det mesta är det inte bara kallt och blåsigt utan även blött och skitigt av alla löv och annat som flyger in.

Balkonginglasning förlänger säsongen

Om du istället ser till att glasa in din balkong så kan du sitta där från april till oktober utan att en enda gång blir blöt eller kall av blåsten. Det behövs inte mycket sol för att det ska kännas behagligt att sitta där med en god bok och en kall dricka. Ta med en läslampa ut så kan du sitta där även sena kvällar när solen gått ned för länge sedan.

Lägg till en infravärmare till det så förlänger du säsongen ännu mer. Och varför inte satsa på lite egna odlingar på balkongen? Alltså, unna dig balkonginglasning i Stockholm. Det blir som att få ett extra rum till lägenheten. Du kommer garanterat inte att ångra det.

26 Sep 2022