Vad finns i era väggar?

Har ni någonsin ställt er den frågan? Eller har ni förväntningar på att svaret är isolering. Det bör inte endast finnas isolering i väggarna, i alla fall inte om man vill ha ett tryggare hem.

Hemmet är en stor trygghet i människors liv. Och så ska det förbli. Det är där man spenderar flest timmar, och rent av är mest sårbar. Under nätterna när alla sover, vem har koll på huset då? Ibland glömmer man att saker kan hända och tar sin trygghet lite för givet. Man ska inte gå runt och vara rädd. Men man ska ändå vara medveten om att saker kan hända. Såklart kan och bör man göra saker för att vara så säker som möjligt i sitt hem. Ett inbrottslarm, om någon ovälkommen skulle komma in vill man vakna innan man blir väckt av dem. Se över sin brandsäkerhet, tid kan rädda liv.

Lösning för er

När det kommer till brandsäkerhet finns det en hel del olika saker man kan välja att göra. Vill man göra en brandtätning, brandmålning eller något annat? Det är ett val man själv gör. Man kan ta hjälp av specialister på brandtätning i Stockholm, de kommer ut och hittar de bästa lösningarna för er. Man ska ha mer skydd än så. I varenda rum bör där finnas en brandvarnare, denna brandvarnare ska testas med jämna mellanrum. En del brandvarnare funkar olika och börjar pipa när batteriet börjar ta slut. Kolla upp vad som gäller med din. Man ska även ha brandfilt och brandsläckare nära till hands.

9 Jun 2021