Ventilation i Stockholm ska vara förstklassig så det blir bra för din hälsa

Om du någonsin funderat på hur ventilationen i Stockholm kan påverka dig och ditt liv, så prova att sitta inomhus och jobba en hel dag utan att få tillräckligt med luft. Du kommer snabbt känna skillnad.

Att sitta och jobba i dålig ventilation är förödande för din hälsa. Visst, det kan fungera ett litet tag, men i det långa loppet är det en stor akilleshäl. Utan syre slutar de inre organen arbeta effektivt, och vem vill att något sådant ska hända? Utan dem blir ju livet ett minne blott, eller hur? En god ventilation är det bästa du kan göra för din kropp om du sitter inne och arbetar för jämnan. Efter det ska du ju förstås se till att vara mycket ute i friska luften. Då är det skor och mark som gäller. Träden fungerar som lungor för vår jord och det kan vi som människor även få ta del av.

I en innerstad är det extra viktigt att ha bra ventilation

Visste du att det faktiskt är bättre att vara ute bland avgaser än att sitta inne i ett instängt rum utan ventilation? Det har visat sig att ventilation har en stor påverkan på hur du mår. Du kanske tänker att det är bättre att stänga sina fönster och dra igen ventilationsgallret om du bor i Stockholms innerstad men faktum är att du då gör raka motsatsen till vad du tänkt. Du skyddar dig inte med att stänga ute allt. Det är bättre med ventilation. Läs mer om ventilation på denna webbsida: ventilationstockholm.nu

29 Nov 2021