Vill du lägga in nytt golv?

Golvet ger ett starkt intryck när man kommer in i ett hem, faktum är att det är det första många kollar på. Det finns många olika golv i olika färger och mönster, tveka inte att byta ditt golv.

Är du trött på ditt gamla slitna golv och vill ha in ett nytt? Många väljer att lägga sitt golv själva, vilket man kan göra. Det krävs särskilda verktyg och man ska även veta vad man gör och hur man ska göra.

För att få ett korrekt professionellt lagt golv bör man anlita en golvläggare. De vet hur de olika materialen ska läggas och arbetas med. De främsta golven vi använder oss av är trä, men det finns även andra alternativ. Är du osäker på vad du vill göra med ditt golv kan du kontakta ett golvföretag och se de olika alternativen samt prata med dem om vad som passar bäst i ditt hem.

Det behöver inte vara dyrt

Det finns många olika företag som arbetar med golvläggning, du hittar dem när du söker på nätet. Du hittar de med dyrare priser och även de som erbjuder ett bra pris. Ring och be om några olika offerter och hitta ett företag som passar dig. Dessutom kan du få ned kostnaden lite extra. Har du en lägenhet eller ett hus du själv äger kan du ta hjälp av ROT-avdraget. Det är ett avdrag på 30% upp till 50 000 kr per person och år. Så är ni fler i hushållet kan de andra också använda det.<p<

19 Nov 2020