Svårt att lägga in en matta

En nygammal trend som man kunnat se i hem över hela Sverige och särskilt i Stockholm är att fler och fler börjar lägga in mattor i sina hus igen. Efter år av trä, trä och åter trä så har fler börjat överge detta material och ser istället över vilka alternativ som finns då det kommer till mattor.

Glädjande – just mattor har nämligen under senare år haft en enorm utveckling och detta oavsett vilket material man väljer – linoleum, vinyl, textil eller plas, spelar ingen roll. Mattor idag är både mer hållbara och betydligt snyggare än vad som förr var fallet och detta utan att man tummat på den största anledningen till varför vi rekommenderar denna lösning: den är extremt prisvärd. För ett väldigt billigt pris så kan man nå en stor förändring genom att lägga in en matta i ett rum och dels så ger man sig själv och sitt hem en lite av en unik känsla.

Med detta menar vi att många hem i grunden – återigen särskilt i Stockholm – ser likadana ut och att det handlar om att väggarna nästan alltid målas vita och att golven nästan uteslutande är av trä, Funktionellt för all del, men även ganska tråkigt. Med mattor kan man skilja sig lite från mängden och skapa en mer unik bostad som verkligen har potential att säga något som de som bor där och, som sagt, utan att det kostar så mycket pengar. gällande just det ekonomiska så vill vi även rekommendera en annan utgift – en nödvändigt sådan och detta i form av en mattläggare.

Anlita en mattläggare i Stockholm

Det må se väldigt lätt ut att lägga in en matta och många frestas av att göra detta själv och spara in pengar genom att strunta i en mattläggare. Vårt råd; gör inte det. På håll kan en matta inlagd av en lekman se okej ut – men kommer du närmare kommer du att se bubblor, du kommer att se stora skarvar och du kommer att se att det saknas delar vid listerna.

Kort sagt; ska du lägga in en matta i din bostad i Stockholm så tjänar du på att anlita en mattläggare för uppgiften – en tjänst som dessutom faller in under rot-avdraget och där du således kan komma väldigt billigt undan. Att dra av 30% av den totala arbetskostnaden för din mattläggare gör att det hela inte blir alltför kostsamt och det är definitivt något du tjänar på sett till hållbarhet och – framförallt – resultat.

19 Oct 2016